ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ TSOLI’S CAMPING

Τα ηλεκτρικά είδη και τα έπιπλα των καταλυμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με σεβασμό από τους πελάτες αλλιώς η επιχείρηση έχει κάθε δικαίωμα να τους χρεώσει για τις όποιες φθορές προκαλέσουν, ακόμα και στο ίδιο το κτήριο.

Για το μπάνιο, σας παρέχονται ειδικά πατάκια τα οποία οφείλετε να χρησιμοποιείτε όταν κάνετε ντους για την αποφυγή ατυχημάτων για τα οποία είστε απόλυτα υπεύθυνοι οι ίδιοι και για τα παιδιά οι συνοδοί τους. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο χώρο του κάμπινγκ.

Προσοχή: Δεν επιτρέπεται η χρήση των πετσετών της επιχείρησης στην παραλία.

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την φύλαξη των Προσωπικών σας Ειδών, είτε μέσα στα καταλύματα, είτε μέσα στα μεταφορικά σας μέσα.

Την καθαριότητα και την απολύμανση  στους Κοινόχρηστους χώρους αναλαμβάνει η επιχείρηση.

Οι κανόνες ασφαλείας που θέτει η επιχείρηση (εκτός από τους παραπάνω) είναι οι εξής: 

Δεν επιτρέπεται να φύγετε από την παραλία και να αφήσετε πίσω σας σκουπίδια (είτε μέσα στη θάλασσα είτε στην ακτή) συμπεριλαμβανομένων και των αποτσίγαρων.

Υποχρεούστε να φροντίζετε ώστε να μην φθαρούν οι ξαπλώστρες και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε μέσα στο κάμπινγκ.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του πλυντηρίου Miele που σας παρέχει το κάμπινγκ και ακολουθείστε τις πιστά ώστε να μην προκαλέσετε κάποια φθορά.

Υποχρεούστε να τηρείτε τις ώρες κοινής ησυχίας. Ως ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται οι από τον νόμο επιβαλλόμενες, δηλαδή από 15.00 έως 17.30 (το μεσημέρι) και από 23.00 έως 07.00 (το βράδυ) για την θερινή περίοδο. Θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Στο Μίνι Μάρκετ, αν και υπάρχει μεγάλη κατανάλωση και μεγάλη προσοχή από πλευράς του προσωπικού, οφείλετε και εσείς να προσέχετε τις ημερομηνίες λήξης αλλά και την ίδια την ποιότητα των προϊόντων. Σε περίπτωση που δείτε οτιδήποτε περίεργο, απευθυνθείτε απευθείας με το προϊόν και την απόδειξη αγοράς στον υπεύθυνο του Κάμπινγκ ώστε να το ελέγξει και να ζητήσει εξηγήσεις από την εταιρεία τροφοδοσίας.

Στο Εστιατόριο και στο Beach Bar φροντίζετε να κρατάτε μόνο όσες θέσεις χρειάζεστε για να διευκολύνετε την ομαλή λειτουργία και την εξυπηρέτηση και των άλλων πελατών. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε γυάλινα αντικείμενα (μπουκάλια, ποτήρια κλπ) στην παραλία, παρά μόνο είδη μιας χρήσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Κάμπινγκ δεν διαθέτει ναυαγοσώστη. Το βάθος του νερού είναι κλιμακούμενο. Δεν είναι ούτε πολύ ρηχό ούτε πολύ βαθύ. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά και ηλικιωμένους αλλά και όσους έχουν ιατρικό ιστορικό.

Προσοχή μεγάλη στα σκουπίδια. Πέρα από το θέμα της καθαριότητας, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνετε σκουπίδια εκτεθειμένα σε διάφορα μέρη γιατί με τον ήλιο και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορούν να γίνουν αιτίες πρόκλησης πυρκαγιάς.

Απαγορεύεται η ρήψη αναμμένων τσιγάρων οπουδήποτε αλλού εκτός από τασάκι.

Προσοχή στις Παροχές Ρεύματος. Να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, όπως όχι βρεγμένα χέρια κλπ. Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος.

Η παιδική χαρά, όπως και η παραλία και το σύνολο των χώρων του κάμπινγκ είναι χώροι που μπορούν να επισκεφτούν τα παιδιά αποκλειστικά και μόνο με την επίβλεψη των γονιών τους και εάν όχι, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους γονείς.Το καμπινγκ δεν φέρει καμία ευθύνη για περιστατικά – ατυχήματα που οφείλονται στη μη επίβλεψη των παιδιών από γονιό – κηδεμόνα.

Όλοι οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να σέβονται την φύση γύρω τους. Απαγορεύεται αυστηρά η κοπή κλαδιών ή και δέντρων καθώς και η έμπηξη προκών και καρφιών στα δέντρα.

Όσοι πελάτες δεν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς του  κάμπινγκ,  η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να απαιτήσει να απομακρυνθούν χωρίς να τους αποζημιώσει.